Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
zdrowie i choroby
Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
klikmapa.pl
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
{nazwa bloga}


Streszczenia Odcinków

Kolejne Odcinki (125 - 129)

 

Odcinek 125

 

Patty jest załamana ostatnimi wydarzeniami. Leandra wraca do Veroniki. Prosi ją o ponowne zatrudnienie. Lupe przychodzi z Blancą i lekarzem do Silvii. Próbują zmusić dziewczynę do poddania się badaniu. Ta odmawia. Kobiety nabierają podejrzeń. Federico przyznaje się księdzu do zabicia Laury. Wyznaje,

...
czytaj więcej lub Głosuj (0)

Aneczka 22/02/2008 16:37:15 [komentarzy 1] Komentuj

Streszczenia Odcinków

Kolejne Odcinki ( 120 - 129 )

 

Odcinek 120

 

Ricardo przychodzi do Mariny i mówi, że ją kocha. Lucia ukrywa w domu list, w którym wyznaje prawdę o zabójstwie Laury. Profesor Oropesa zamierza wytoczyć Chuyowi proces i sprawić, by chłopak trafił do domu poprawczego. Silvia jednak ma inne plany i prosi ojca, by zmusił chłopaka do jak

...
czytaj więcej lub Głosuj (0)

Aneczka 14/02/2008 18:23:59 [komentarzy 1] Komentuj

Streszczenia Odcinków

Kolejne Odcinki (107 - 119)

 

Odcinek 107

 

Federico po wypadku leży w szpitalu. Veronica chce go stamtąd jaknajszybciejzabrać, by wziął ślub z Mariną. Przed rezydencjęSantibańezów przyjeżdża policjai Marina musi pozostać z domu. Lupetłumaczy Chuyowi, że powinien zapomnieć omatce. Marina pisze do synalist. Prosi, by Elias zaniósł go Chuyowi.

...
czytaj więcej lub Głosuj (0)

Aneczka 3/02/2008 14:03:46 [komentarzy 0] Komentuj

Karina Mora

Karina Mora - Matilde
 
Urodziła 17 listopada 1980 roku w Meridzie, Yucatan. Większość życia spędziła w mieście Campeche. Skończyła tam podstawówkę, gimnazjum i szkołę wyższą. W 1998 rokum została Miss Campeche, a rok później Miss Meksyku.

Filmografia 

 "Heridas de Amor" (2006r.)
 "Corazon Partido" (2006r.)
 "Marina" (2006r.)
 "Gitanas" (2004r.)
...
czytaj więcej lub Głosuj (0)

Aneczka 3/02/2008 14:54:02 [komentarzy 0] Komentuj

Pablo Azar

Pablo Azar - Papalote

 

Pablo Azar (ur. 27 czerwca 1982 w Meksyku) - meksykański aktor.

Ma 179 cm wzrostu.

 

Filmografia :

  • 2006-2007: Marina jako Papalote
  • 2005: Prawo pożądania (Cuerpo del Deseo, El) jako Simón Domínguez
  • 2004: Soñarás jako Tomas
  • 2001-2002: Tak jak w kinie (Como en el cine) jako Arturo

    Foteczki Pabla :

  • ...
    czytaj więcej lub Głosuj (0)

    Aneczka 5/02/2008 10:15:27 [komentarzy 1] Komentuj

    Alfonso Dosal

    Alfonso Dosal - Chuy

     

    Alfonso Dosal urodził się 13 marca w Meksyku. Jest meksykańskim aktorem. W 2006 roku zagrał w filmie pt. "On-Off". A w 2006-2007 zagrał w telenoweli "Marina" jako Chuy.

     

    Foteczki Alfonsa

     









     

     


    Głosuj (0)

    Aneczka 5/02/2008 11:07:38 [komentarzy 0] Komentuj

    Foteczki z planu

    Dziś dodam trochę foteczek z planu telenoweli Mariny :

     













    Głosuj (0)

    Aneczka 7/02/2008 13:21:30 [komentarzy 0] Komentuj

    Streszczenia Odcinków

    Kolejne Odcinki ( 130 - 134 )

     

    Odcinek 130

     

    Ksiądz przychodzi do Lupe i namawia ją, aby odwiedziła Marinę w więzieniu. Maira próbuje wydobyć od Silvii prawdę o gwałcie. Nie wierzy, że Chuy skrzywdził Silvię, ale ta upiera się przy swoim. Marina wspomina ślub z Federikiem. Dochodzi do wniosku, że nigdy go nie pokocha. Przychodzi do niej Lupe.

    ...
    czytaj więcej lub Głosuj (0)

    Aneczka 29/02/2008 11:05:48 [komentarzy 0] Komentuj

    Marina - artykuły z prasy






     


    Głosuj (0)

    Aneczka 29/02/2008 11:12:32 [komentarzy 0] Komentuj

    Marina - foteczki aktorów i domu Alarconów

    Pocałunki głównych bohaterów :

     

     







     

    Ricardo i Marina :

     

      

     

    Marina i Federico :

     

     

    Rodzina Alarcón (Marina, Patty, Chuy i Ricardo) :

     


     

     

    Ricardo i Veronica :

     

     

     

    Elias i Matilde :

     


     

     

    Patty i Chuy :

     


     
     


     

    Sara i Julio :

     

     

     

     

    Veronica, Marina i Ricardo :

     

     

     

    Foteczki domu Alarconów

    ...
    czytaj więcej lub Głosuj (0)

    Aneczka 29/02/2008 11:32:06 [komentarzy 0] Komentuj








    Księga Gości

    Ksiega Gości
    Dodaj do Księgi


    Archiwum

    2008
    Marzec
    Luty
    Styczeń
    2007
    Grudzień



    Linki

    Marina
    Ricardo
    Guillermo
    Alberta
    Laura / Veronica
    Chuy
    Patty i Chuy
    Papalotte
    Marina i Ricardo 1
    Veronica i Ricardo
    Matilde
    Blanca
    Federico
    Sara
    Julio
    Marina, Ricardo i Veronica
    Marina 1
    Marina 2
    Marina i Ricardo
    Patty
    Chuy, Marina, Ricardo i Patty
    Matilde i Elias
    Chuy, Marina i Patty
    Ricardo i Patty
    Chuy, Ricardo i Patty
    Marina, Ricardo i Veronica 2
    Ricardo 2
    Marina 3
    Patty 1
    Marina i Ricardo 2
    Patty 2
    Patty i Chuy 2
    Patty 3
    Marina 4
    Marina 5
    Patty 4