Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
zdrowie i choroby
Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
klikmapa.pl
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
Humberto Zurita


Humberto Zurita

Humberto Zurita - Guierllmo

 

Imie i nazwisko : Humberto Zurita

Data urodzin: 02.09.1954 
Miejsce urodzenia :Coahuila, Meksyk
Żona : Christian Bach, aktorka i producentka 
Dzieci : 2 synów (Sebastian i Emiliano)

Filmografia Humberto :

"Plateados, Los" (2005) Telenovela .... Emilio
"Ladrón de corazones" (2003) Telenovela .... Antonio Vega
"Agua y aceite" (2002) Telenovela .... Ernesto
"Candidato, El" (1999) Telenovela .... Ignacio Santoscoy
"Alguna vez tendremos alas" (1997) Telenovela .... Guillermo Lamas
"Antorcha encendida, La" (1996) Telenovela .... Mariano Foncerrada
"Vuelo del águila, El" (1994) Telenovela .... Gral. Porfirio Díaz
Morena (1994) Movie .... Carlos Narval
"Capricho" (1993) Telenovela .... Daniel
Instante para morir, Un aka Instant to Die, An (1993) Movie .... Garcia Rojas
Imperio de los malditos (1993) Movie .... Guero
Pelo suelto aka Loose Hair (1993) Movie
Persecución infernal (1992) Movie
Amor que mata (1992) Movie
Asalto (1991) Movie .... Andrés
Muerte ciega (1991) Movie
"Al filo de la muerte" (1991) Telenovela .... Francisco
Diana, René, y El Tíbiri (1988) Movie
"Encadenados" (1988) Telenovela .... Germán
"De pura sangre" (1986) Telenovela .... Alberto
Luna caliente (1986) Movie
De mujer a mujer (1986) Movie
Tres de copas, El (1986) Movie
"Maleficio, El" (1983) Telenovela .... Jorge de Martino
Bajo la metralla (1983) Movie
Luna de sangre (1982) Movie
Día que murió Pedro Infante, El (1982) Movie
"Derecho de nacer, El" (1981) Telenovela .... Alberto
"Soledad" (1980) Telenovela .... Fernando
Rastro de muerte (1981) Movie .... Gerardo Valles
"Querer volar" (1980) Telenovela .... Daniel
"Muchacha de barrio" (1979) Telenovela .... Raul
"Mujer II, Una" (1978) Telenovela .... Javier

Foteczki Humberto :

 


 



Głosuj (0)

Aneczka 9/01/2008 18:08:10 [Powrót] Komentuj












Księga Gości

Ksiega Gości
Dodaj do Księgi


Archiwum

2008
Marzec
Luty
Styczeń
2007
Grudzień



Linki

Marina
Ricardo
Guillermo
Alberta
Laura / Veronica
Chuy
Patty i Chuy
Papalotte
Marina i Ricardo 1
Veronica i Ricardo
Matilde
Blanca
Federico
Sara
Julio
Marina, Ricardo i Veronica
Marina 1
Marina 2
Marina i Ricardo
Patty
Chuy, Marina, Ricardo i Patty
Matilde i Elias
Chuy, Marina i Patty
Ricardo i Patty
Chuy, Ricardo i Patty
Marina, Ricardo i Veronica 2
Ricardo 2
Marina 3
Patty 1
Marina i Ricardo 2
Patty 2
Patty i Chuy 2
Patty 3
Marina 4
Marina 5
Patty 4